Scherpe prijzen
Snelle levering op locatie
Ervaren personeel
Direct contact
Garantie mogelijk
Dagelijks wisselend aanbod

Onze voorraad verreikers

0 resultaten

Willtrade verreikers

Ons aanbod aan verreikers is divers en wisselt elke dag. Zo hebben wij naast de standaard verreikers ook starre en roterende verreikers in ons assortiment. Daarnaast leveren wij ook verreikers met een manbak. Deze kan hiermee ingezet worden als hoogwerker. Ook is het mogelijk de verreiker te voorzien van een jib, schepbak of lepels. Hiermee wordt de verreiker geschikt voor uw specifieke klus. 

Partner Manitou

Willtrade biedt verreikers aan van het merk Manitou. Een machine van Manitou is zeer compleet uitgerust. De cabines van de verreikers zijn voorzien van comfort en het bedieningspaneel van de machine is zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn voorzien van wegverlichting en werklampen aan de voor- en achterzijde. Daarnaast zijn er 3 stuurstanden, is er een hydraulische functie op de giek aanwezig en zitten er standaard stevig palletvorken aan bevestigd.    

Onze service

Wanneer u kiest voor Willtrade, kiest u voor gegarandeerd de beste kwaliteit! Onze experts adviseren u graag over de aanschaf van de juiste verreikers die u nodig heeft bij uw werkzaamheden. Wij bieden daarnaast ook reparaties, keuringen en onderhoud aan. Deze worden uitgevoerd door ons deskundige en ervaren personeel.    

Wilt u graag meer informatie over ons aanbod verreikers? Neem dan gerust contact met ons op via info@willtrade.nl, maak gebruik van de chatfunctie of bel ons even op 0187-820994.

* We proberen onze site zoveel mogelijk up to date te houden. Mocht u een product niet kunnen vinden of al verkocht zijn, informeer dan of we een vergelijkbaar vervangend product hebben.