Scherpe prijzen
Snelle levering op locatie
Ervaren personeel
Direct contact
Garantie mogelijk
Dagelijks wisselend aanbod

Onze voorraad shovels

1 resultaten
  • XCMG ZL30G *DEMO*

    Prijs op aanvraag

    ZGAN Shovel, zeer degelijk gebouwd, slechts enkele demonstratie uren, uit voorraad leverbaar!


    Meer informatie

Shovels van Willtrade 

Willtrade heeft een ruim assortiment aan nieuwe en tweedehands shovels en wielladers. Onze shovels hebben verschillende type banden die geschikt zijn voor gazon of ruwterrein. Willtrade biedt shovels van merken als Eurotrac, Wolf, Ahlmann, XCMG aan. Deze merken bieden al jaren machines van de allerbeste kwaliteit. Hiermee kunnen wij u garanderen dat de aanschaf van zo’n machine een uiterst duurzame investering is!

Tweedehands

Naast nieuwe shovels bieden wij ook tweedehands shovels aan. Alle machines worden door onze ervaren professionals bekeken, gecontroleerd, geïnspecteerd en gemonteerd. De tweedehands shovel is daarmee zo weer zo goed als nieuw! U kunt de machine ook laten voorzien van extra opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bak, balenklem, hijsjib of palletvork? Hiermee is uw shovel geschikt voor iedere klus die u wilt uitvoeren. 

Onze service

Naast een scherpe prijs en uiterst snelle levering, vinden wij het geven van een persoonlijk advies ook uiterst belangrijk. Daarbij bieden we reparaties en keuringen en ondersteuning bij verzekering en financiering aan. Ook kunnen wij periodiek onderhoud plegen aan uw shovel of deze een uitgebreide keuring laten ondergaan. Uw shovel is dan zo weer klaar voor gebruik. Onze werknemers staan graag voor u klaar om onderhoud aan uw shovel uit te voeren of om u te adviseren bij het maken van de juiste keuze binnen ons ruime assortiment! 

Wilt u graag meer informatie over ons aanbod shovels? Neem dan gerust contact met ons op via info@willtrade.nl, maak gebruik van de chatfunctie of bel ons even op 0187-820994.

* We proberen onze site zoveel mogelijk up to date te houden. Mocht u een product niet kunnen vinden of al verkocht zijn, informeer dan of we een vergelijkbaar vervangend product hebben.