Scherpe prijzen
Snelle levering op locatie
Ervaren personeel
Direct contact
Garantie mogelijk
Dagelijks wisselend aanbod

Categorieën

Manitou verreiker kopen, huren of leasen? De laagste prijs!

3 resultaten
 • Manitou MC25-4 *DEMO*

  Prijs op aanvraag

  Direct inzetbare demo machine, slechts een paar draaiuren, voorzien van 3 delige hefmast en sideshift


  Meer informatie
 • Manitou M50-4 *NIEUW*

  Prijs op aanvraag

  Degelijke en robuuste ruw terrein heftruck, voorzien van triplomast, inzetbaar op elke bouwplaats of evenement


  Meer informatie
 • Manitou M30-4 *NIEUW*

  Prijs op aanvraag

  Degelijke en robuuste ruw terrein heftruck, voorzien van triplomast, inzetbaar op elke bouwplaats of evenement


  Meer informatie

Een Manitou machine

Manitou is een merknaam van het bedrijf Braud et Faucheux. In 1958 ontwikkelde Marcel Braud de eerste ruw-terrein heftruck. Het bleek een enorm succes en de organisatie groeide snel. Het bedrijf verzorgt de productie van heftrucks, verreikers en hoogwerkers. Op het gebied van verreikers en all-terrain heftrucks is Manitou wereldmarktleider. In 2015 werd dan ook de 500.000ste Manitou geproduceerd. 

 

Waarom een Manitou aanschaffen? 

Een machine van Manitou is zeer compact en compleet uitgerust. De cabine is voorzien van comfort met een ergonomische stoel en verwarming. Het bedieningspaneel is zeer gebruiksvriendelijk. De machines zijn voorzien van wegverlichting en werklampen aan de voor- en achterzijde. Daarnaast zijn er 3 stuurstanden, is er een hydraulische functie op de giek aanwezig en zitten er standaard stevig palletvorken aan bevestigd.    

 

Een Manitou machine via Willtrade 

Wanneer u een Manitou machine bij Willtrade aanschaft kunt u ervan uitgaan dat u een betrouwbare machine aanschaft die voldoet aan alle wettelijke eisen. Willtrade is hoofdleverancier van verscheidene merken van onder andere wielladers, verreikers, shovels en hoogwerkers.  Onze ervaren werknemers staan graag voor u klaar om onderhoud en reparaties aan de machine uit te voeren. U kunt via ons een machine van Manitou aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen er om hem voor bepaalde tijd te leasen. 

 

Bent u ge├»nteresseerd in een machine van Manitou? Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Via het menu aan de linkerkant van de pagina, kunt u uw gegevens achterlaten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook gebruik maken van onze chatfunctie.