Scherpe prijzen
Snelle levering op locatie
Ervaren personeel
Direct contact
Garantie mogelijk
Dagelijks wisselend aanbod

Categorieën

Producten

1 resultaten
  • Knegt504 G02 incl. voorlader en werktuigen

    € 17 750,00 (excl. BTW)

    In nieuwstaat verkerende midi trekker voorzien van voorlader en diverse werktuigen, gehele set is direct inzetbaar


    Meer informatie

Knegt

Knegt Quality Tractors in 2005 gestart met de ontwikkeling van een compacte tractor die elke klus kan klaren! De tractor is goed inzetbaar in sectoren als tuin- en bosbouw, hoveniers, vrije tijd en sportaccommodaties. Knegt is in de loop der jaren flink gegroeid en inmiddels actief in heel Europa. 


De mogelijkheden van een Knegt

De tractor heeft een groot hefvermogen, een kleine draaicirkel en is zeer compleet uitgerust. Daarnaast hebben tractoren van Knegt vele uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunnen er verschillende accessoires aan de tractor bevestigd worden. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld bemestingsmachines, vegers, grondbewerkingsmachines en houtversnipperaars.   


Willtrade 

Via Willtrade kunt u machines kopen en huren. Wij zijn leverancier van meerdere merken en leveren wereldwijd. Ons aanbod is zeer breed en loopt uiteen van heftrucks tot graafmachines en van hoogwerkers tot shovels.  


Wilt u graag een meer informatie over een tractor van Knegt? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave, interessante aanbiedingen of advies bij uw keuze. Laat aan de rechterkant van de pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. U kunt ook met ons chatten.