Scherpe prijzen
Snelle levering op locatie
Ervaren personeel
Direct contact
Garantie mogelijk
Dagelijks wisselend aanbod

Categorieën

Datsun heftruck kopen, huren of leasen? Bekijk online!

1 resultaten
  • Datsun PF02A25U

    € 3 250,00 (excl. BTW)

    Goed werkende Datsun LPG heftruck, hefvermogen 2500kg


    Meer informatie

Datsun

Datsun valt onder het Japanse moederbedrijf Nissan Motor. In 1931 werd de eerste Datsun wagen geproduceerd. Datsun heeft een zeer betrouwbare naam en wil daarmee marktaandeel gaan winnen in opkomende markten. Sinds 1996 is Nissan bezig met de ontwikkeling van brandstofceltechnologie en doen ze aan testen met hybride auto’s. Het Nissan Green Program is hier belangrijk onderdeel van. Naast personenwagens produceert Nissan ook terreinwagens, heftrucks en wielladers. 


Een Datsun bij Willtrade

De Datsun heftruck is een mooie wagen met open cabine en luchtbanden. De heftrucks hebben een laadvermogen van 2500 kg.  


Koop of huur via ons! 

Via Willtrade kunt u heftrucks kopen en huren. Wij leveren meerdere merken en doen dit wereldwijd. Dankzij ons ruime assortiment heeft u voldoende keuze! Wij beschikken over shovels, hoogwerkers, heftrucks en graafmachines. Onze werknemers staan graag voor u klaar en helpen u bij het keuren of repareren van uw machines. 


Wilt u graag een meer informatie over een Datsun machine? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Wanneer u aan de rechterkant van de pagina uw gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie.