Scherpe prijzen
Snelle levering op locatie
Ervaren personeel
Direct contact
Garantie mogelijk
Dagelijks wisselend aanbod

Categorieën

Komatsu graafmachine kopen, huren of leasen? De beste service!

1 resultaten
  • Verkocht!

    Komatsu PW160

    Prijs op aanvraag

    Direct inzetbare bandenkraan / wielkraan, afkomstig van 1e eigenaar, geheel verkeerd in zeer nette staat


    Meer informatie

Komatsu

Komatsu werd in 1921 opgericht in Japan en is actief in de civiele bouwkunde. Deze internationale onderneming is de laatste jaren uitgegroeid tot een succesvol producent binnen de bouw- en mijnbouwsector. Daarnaast staat het nummer 1 op de markt van hydraulische graafmachines. 


Voordelen van Komatsu

Komatsu heeft maar liefst 300 modellen en uitvoeringen in hun productielijn. De machines zijn al jarenlang een begrip vanwege hun goed kwaliteit. Alle machines worden gekenmerkt door kracht, betrouwbaarheid, lange levensduur, zuinigheid, comfort en veiligheid. 


Willtrade 

Willtrade heeft een groot aanbod aan verschillende machines. Wij zijn hoofdleverancier van verschillende merken waaronder Komatsu. Wij bieden service aan industriƫle bedrijven zoals op- en overslagbedrijven, transport- en distributiebedrijven, (semi)overheden, agrarische bedrijven, maneges, hoveniers, bouwbedrijven en landschapsbeheer organisaties. Wij geven u graag advies over welke machine het meest geschikt is voor uw werkzaamheden. U kunt via ons ook een keuring, reparatie of onderhoud laten uitvoeren.


Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van een Komatsu machine? Als u aan de rechterkant van de pagina uw gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook gebruik maken onze chatfunctie.