Scherpe prijzen
Snelle levering op locatie
Ervaren personeel
Direct contact
Garantie mogelijk
Dagelijks wisselend aanbod

Categorieën

Genie hoogwerker kopen, huren of leasen? Altijd op voorraad!

3 resultaten
 • Genie GS-2032 (8681)

  € 9 950,00 (excl. BTW)

  Direct inzetbare schaarhoogwerker in nieuwstaat, slechts 25 uur


  Meer informatie
 • Genie GS-2032 (9151)

  € 9 950,00 (excl. BTW)

  Direct inzetbare schaarhoogwerker in nieuwstaat, slechts 40 uur


  Meer informatie
 • Genie GS-2032 (9074)

  € 9 950,00 (excl. BTW)

  Direct inzetbare schaarhoogwerker in nieuwstaat, slechts 60 uur


  Meer informatie

Genie hoogwerkers

Genie Industries werd in 1966 opgericht door de Amerikaan Bud Bushnell. Het bedrijf is een dochteronderneming van Terex, een organisatie die grondverzetmachines en hijskranen bouwt. Genie Industries startte met de productie van een draagbare pneumatische materiaal lift. Daarna kwam er een hele reeks aan materiaal liften en hoogwerkers. Het bedrijf kreeg al snel wereldwijde erkenning dankzij de innovatieve ontwerpen van de machines. Momenteel produceert Genie hoogwerkers, schaar en materiaal liften en verreikers. De kenmerkende blauwe hoogwerkers zijn overal ter wereld te vinden. 

 

De voordelen van een Genie hoogwerker

Een hoogwerker van Genie is zeer compact en makkelijk in het gebruik. De meeste schaarhoogwerkers zijn elektrisch en daarmee dus zeer duurzaam. Ze werken vrij stil en zijn zeer krachtig. De capaciteit van het platform bedraagt maar liefst meer dan 200 kilo. De werkhoogte verschilt van 6 tot meer dan 12 meter. De liften hebben non marking banden waardoor er geen lelijke sporen op de vloer van uw magazijn achterblijven. 

 

Een Genie hoogwerker via Willtrade aanschaffen

Willtrade beschikt over verschillende hoogwerkers van Genie. Als u een machine via Willtrade koopt of huurt heeft u de garantie dat u een betrouwbare machine aanschaft. Ons bedrijf is hoofdleverancier van verschillende merken machines die wij wereldwijd leveren. Het aanbod is enorm en zeer divers. We leveren onder andere shovels, heftrucks, wielladers, hoogwerkers en verreikers aan bedrijven in verschillende sectoren zoals op- en overslagbedrijven, transport- en distributiebedrijven, (semi)overheden, agrarische bedrijven, maneges, hoveniers, bouwbedrijven en landschapsbeheer organisaties. 

 

Wilt u meer informatie over een hoogwerker van Genie? Wilt u graag weten welke lift het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? U kunt een afspraak maken of een vrijblijvende offerte aanvragen door gebruik te maken van ons contactformulier aan de rechterkant van de pagina. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook gebruik maken onze chatfunctie.