Scherpe prijzen
Snelle levering op locatie
Ervaren personeel
Direct contact
Garantie mogelijk
Dagelijks wisselend aanbod

Categorieën

Ahlmann shovel kopen, huren of leasen? De laagste prijs!

1 resultaten
  • Ahlmann AX850

    € 22 500,00 (excl. BTW)

    Jong gebruikte shovel, groot onderhoud gehad en op nieuwe banden, inclusief dichte schepbak


    Meer informatie

Ahlmann

Ahlmann of ook wel Mecalac, fabriceert machines in Frankrijk, Duitsland en Turkije.

Ahlmann werd in 2002 overgenomen door Mecalac en sinds 2012 gebruikt men eigenlijk enkel de naam Mecalac nog. Mecalac zet zich in voor de productie en ontwikkeling van duurzame en milieuvriendelijke producten. Daarnaast zijn de machines voorzien van een grote flexibiliteit, snelheid en innovatie specificaties. Het bedrijf heeft een leidende positie en heeft verschillende patenten op haar naam. 


Ahlmann aanschaffen via Willtrade

Een shovel van Ahlmann staat voor kwaliteit. De levensduur van deze wagens is dan ook erg lang. De wagen is gemaakt van goed en sterk materiaal. Hij is compact en daarmee erg wendbaar.  


Willtrade

Wij verkopen en verhuren machines voor de allerscherpste prijzen. Ons aanbod varieert van heftrucks tot graafmachines en van wielladers tot hoogwerkers. Via ons kunt u uw machine ook laten keuren, repareren of onderhouden.  


Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van een Ahlmann machine? Als u aan de rechterkant van de pagina uw gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook gebruik maken onze chatfunctie.