Scherpe prijzen
Snelle levering op locatie
Ervaren personeel
Direct contact
Garantie mogelijk
Dagelijks wisselend aanbod

Categorieën

Hyster heftrucks kopen, huren of leasen? Altijd op voorraad!

3 resultaten
 • Hyster H4.00XL-S

  € 7 750,00 (excl. BTW)

  Direct inzetbare Hyster heftruck, diesel automaat, voorzien van 3 delige container mast met vrije heffing


  Meer informatie
 • Still R50-15

  € 1 950,00 (excl. BTW)

  Goed werkende elektrische heftruck, 1500kg hefvermogen met sideshift


  Meer informatie
 • Verkocht!

  Hyster A1.5E

  Prijs op aanvraag

  Gebruikte elektrische Hyster, compacte heftruck 1500kg hefvermogen ideaal voor opslag schuur of loods


  Meer informatie

Hyster

Hyster is opgericht in 1929 in de Verenigde Staten waar ze uitgroeide tot een internationaal bedrijf. Hyster is wereldwijd actief in het design en fabriceren van verschillende machines. Zo produceren ze heftrucks en magazijn materialen van de beste kwaliteit die voldoen aan alle standaarden. 


Voordeel van Hyster

Een machine van Hyster is uiterst betrouwbaar en wordt bebouwd met technologieën van wereldklasse. Het bedrijf maakt gebruik van Demand Flow Technologie waardoor de machines worden gebouwd naar vraag. Hiermee kan Hyster veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en besparing garanderen. Heftrucks van Hyster hebben veel vermogen en zijn daarmee ideaal voor de staalbouw.

 

Verkoop via Willtrade

Willtrade is hoofdleverancier van machines van meerdere merken, waaronder Hyster. Wij leveren machines voor de scherpste prijs en doen dit wereldwijd! Ons assortiment is erg breed, hierdoor zit er altijd een geschikte machine tussen die past bij de werkzaamheden die u wilt uitvoeren. Wij kunnen eventueel ook een keuring, reparatie of onderhoud voor u uitvoeren. 


Wilt u meer informatie over een machine van Hyster? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Wanneer u aan de rechterkant van de pagina uw gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie.