Scherpe prijzen
Snelle levering op locatie
Ervaren personeel
Direct contact
Garantie mogelijk
Dagelijks wisselend aanbod

Categorieën

Producten

2 resultaten
 • JLG E300 AJP *NIEUWE ACCU'S*

  € 18 750,00 (excl. BTW)

  Nette direct inzetbare Elektrische hoogwerker, zeer compact en stabiel ideaal in fabriekshal en rondom gebouwen


  Meer informatie
 • JLG 660 SJ *NIEUW*

  Prijs op aanvraag

  Splinternieuwe hoogwerker, meerdere uit voorraad leverbaar! Werkhoogte 22.02 meter / reikwijdte 17.40 meter


  Meer informatie

JLG

JLG Industries is sinds 1969 producent van van machines in verschillende industrieën. JLG is pionier op het gebied van de productie van milieuvriendelijke heftrucks en is altijd op zoek naar vernieuwingen op het gebied van duurzame oplossingen. Het bedrijf zet zich wereldwijd in om klanten te voorzien van hoogwaardige machines die gemaakt zijn van materialen van de beste kwaliteit. 

Een hoogwerker van JLG

Hoogwerkers van JLG zijn betrouwbare machines. Ze zijn veilig en voldoen aan alle wettelijke eisen en standaarden die zijn opgesteld voor de machines. De hoogwerkers kunnen tot wel 11 meter omhoog en hebben een reikwijdte van 6 meter. 

Willtrade 

Willtrade is hoofdleverancier van diverse werktuigen en machines. Ons assortiment bestaat onder andere uit heftrucks, hoogwerkers, wielladers en shovels. Wij bieden service aan verschillende bedrijven zoals op- en overslagbedrijven, transport- en distributiebedrijven, (semi)overheden, agrarische bedrijven, maneges, hoveniers, bouwbedrijven en landschapsbeheer organisaties. Onze werknemers adviseren u graag bij de aanschaf van een machine die geschikt is voor uw werkzaamheden. Ook kunt u via ons een keuring, reparatie of onderhoud laten uitvoeren. 


Wanneer u meer informatie wilt over een JLG machine kunt u uw gegevens aan de rechterkant van de pagina achterlaten, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt daarnaast ook gebruik maken van de chatfunctie.