Scherpe prijzen
Snelle levering op locatie
Ervaren personeel
Direct contact
Garantie mogelijk
Dagelijks wisselend aanbod

Categorieën

Producten

2 resultaten
 • Case CX18C Canopy *NIEUW*

  Prijs op aanvraag

  Splinternieuwe Minigraver, Canopy, verbreedbaar rijwerk, 3 bakken direct inzetbaar


  Meer informatie
 • Case CX18C *Nieuw*

  Prijs op aanvraag

  Nieuwe minigraver, zeer compleet o.a. cabine uitvoering vol opties, diverse hydraulische aansluitingen, verstelbare onderwagen etc.


  Meer informatie

Case machines

CASE Construction Equipement produceert bouwmachines zoals graafmachines, (mini) gravers, schrankladers, wielladers, ruwterreinheftrucks, rupsbulldozers en compacte rupsladers. Het bedrijf werd in 1842 opgericht door Jerome Increase Case. In 1876 creëerde Case zijn eerste draagbare stoommachine. In de decennia die volgden produceerde Case verschillende bouwmachines. In 1999 fuseerde het bedrijf met New Holland. Case vind het belangrijk om de apparatuur te optimaliseren en streeft daarom ook naar het ontwerpen van machines die eenvoudig zijn in het gebruik, onderhoud en het transport. De machines van Case zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor de landbouw, aanleg van infrastructuur, baggerwerkzaamheden en afval- en recycling werkzaamheden. 

 

De voordelen van een Case machine

Case biedt verschillende machines aan die geschikt zijn voor verschillende werkzaamheden. Zo hebben ze machines die uiterst geschikt zijn voor werken in de stad. ze kunnen vrij gemakkelijk manoeuvreren. Vooral de rupsgraafmachines van Case worden als zeer goed ervaren. Het is een mooie, sterke machine met een laag brandstofverbruik. Dankzij het Ad-Blue systeem en de onderhoudsvrije katalysator is het prettig werken met een Case machine. 

 

Een Case machine via Willtrade?

Willtrade verkoopt en verhuurt machines voor de beste prijs. Wij zijn hoofdleverancier van meerdere merken en leveren wereldwijd. Ons aanbod varieert van heftrucks tot shovels en van wielladers tot graafmachines. Willtrade biedt service aan industriële bedrijven zoals op- en overslagbedrijven, transport- en distributiebedrijven, (semi)overheden, agrarische bedrijven, maneges, hoveniers, bouwbedrijven en landschapsbeheer organisaties. Wij geven u graag advies over welke machine het meest geschikt is voor uw werkzaamheden. U kunt via ons ook een keuring, reparatie of onderhoud laten uitvoeren. 

 

Wilt u graag een meer informatie over een Case machine? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Wanneer u aan de rechterkant van de pagina uw gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie.