Scherpe prijzen
Snelle levering op locatie
Ervaren personeel
Direct contact
Garantie mogelijk
Dagelijks wisselend aanbod

Categorieën

Producten

1 resultaten
  • Toyota 42-5FGF-25

    € 3 250,00 (excl. BTW)

    Goed werkende Toyota LPG heftruck, hefvermogen 2500kg, volledige cabine


    Meer informatie

Toyota heftrucks

In 1937 werd het bedrijf Toyota Motor Corporation opgericht. Toyota startte met het Toyota Production System wat ervan uitgaat dat enkel de exacte hoeveelheid geproduceerd wordt, waardoor er een minimale verspilling ontstaat. Na de Tweede Wereldoorlog werd Toyota de grootste automobiel producent in Japan en in de jaren ‘50 startte het bedrijf met de export naar Amerika. Kort daarna volgt ook Europa en in 2000 leverde Toyota zijn 10 miljoenste auto af. Het bedrijf is in de loop der jaren flink gegroeid en inmiddels richt het zich niet enkel meer op auto’s maar ook op andere machines en ondersteunt het de innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten. 


De voordelen van een Toyota heftruck

Een Toyota heftruck wordt ontworpen met behulp van innovatie. Toyota vindt het belangrijk om te investeren in onderzoek en ontwikkeling van de machines. Alle heftrucks worden dan ook getest en vallen hun gehele levenscyclus onder de kwaliteitsgarantie. De modellen van Toyota zijn zo ontworpen dat ze veilig zijn in het gebruik, makkelijk te bedienen zijn en milieubewust geproduceerd worden. 

 

Een Toyota heftruck via Willtrade aanschaffen

Een Toyota heftruck is een uitstekende investering voor uw bedrijf. Via Willtrade kunt u deze direct aanschaffen of u kunt ervoor kiezen deze voor bepaalde tijd van ons te huren. Wij zijn hoofdleverancier van verschillende merken en leveren wereldwijd. Ons aanbod is divers; zo leveren wij shovels, hoogwerkers en wielladers aan bedrijven in allerlei sectoren. 

 

Wilt u meer informatie over een heftruck van Toyota? U kunt een afspraak maken of een vrijblijvende offerte aanvragen door gebruik te maken van ons contactformulier aan de rechterkant van de pagina. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook gebruik maken onze chatfunctie.