Scherpe prijzen
Snelle levering op locatie
Ervaren personeel
Direct contact
Garantie mogelijk
Dagelijks wisselend aanbod

Over ons

Willtrade verkoopt, verhuurt en verleent een uitstekende services aan bekende merken heftrucks, verreikers, hoogwerkers, graafmachines en shovels. Wij leveren onze machines wereldwijd, maar hoofdzakelijk in heel Nederland, BelgiĆ« en in de grensstreek van Duitsland. Willtrade B.V. is dealer van meerdere merken, oa.: Baoli en Eurotrac, Sinoboom, Plaformbasket, Almac, XCMG, Wolf. Ook zijn we gespecialiseerd in de merken Linde, Manitou, Genie en JLG.

Mede door ons wisselende aanbod zijn wij in staat om industriĆ«le bedrijven, op- en overslag bedrijven, transport- en distributiebedrijven, (semi)overheden, agrarische bedrijven, maneges, hoveniers ,(bos) bouwbedrijven en landschapsbeheer organisaties te bedienen. Op verzoek verzorgen wij ook reparatie & onderhoud, keuring, verhuur en financiering

Indien u een machine zoekt, die niet op onze website voorkomt neem dan even contact met ons op. Wij beschikken namelijk over meerdere depots en over een breed netwerk. Hierdoor kunnen wij dan ook zeer snel aan al uw wensen voldoen. Doordat we proberen onze kosten laag te houden kunnen wij interessante inruilprijzen bieden. 

Transporten worden uitgevoerd in eigen beheer zodat wij snel kunnen leveren.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!